0729753468

Sedință foto de botez

Ce este sedinta foto de botez

Fotografie de botez implica un taram pentru unii parinti necunoscut pentru altii mai familiar fiind al doilea, al treilea copil si de ce nu… al patrulea! 🙂 cu toate acestea eu pun deosebit accent pe un anumit moment al zilei, este vorba de sedinta foto de acasa!

Unde ?

Consider ca acasa, unde bebelusul isi petrece aproape tot timpul se va simti in mediul lui, linistit, familiarizat cu conditiile si bucuros. Faptul ca parintii au tabieturile lor cu siguranta si au la indemana cele necesare.

Cum, cat ?

Sedinta foto va dura intre 25-40m va ducerge pe un ritm mai energic doarece copilasul se va plictisi repede si nu am vrea sa fortam lucrurile sau sa il obosim ca ulterior sa planga pana la biserica.

Fotografiatul puiutului gol nu este recomandat si de regula nu fotografiez decat astfel de situatii dar nu expun sau ma folosesc de anumite tehnici pentru a masca situatia si nu sunt postate pe retelele de socializare.

Cateva sfaturi utile inainte de a incepe:
Hraniti bine copilasul inainte cu 1-2h inainte de sedinta foto si nu imediat inainte de a incepe deoarece apar sansele de a regurgita.
Ramaneti in permanenta unul dintre parinti in preajma copilasului pentru a se simti familiarizat si ai atrage atentia
De preferat nu schimbam copilasul in hainele de ‘inainte de botez’ pentru ai face cateva fotografii ‘decente’
Nu uitati originalul sau copia de pe certificatul de nastere al copilului fiind necesar ulterior la biserica.
Pentru rezultate deosebite va puteti cumpara individual paturici speciale din lana sau materiale pufoase ce pot spori comfortul bebelusului si creativitatea mea
Rezervari?

Pentru rezervari, intrebari sau alte sugestii va rugam sa imi scrieti in formularul de contact